Anunt Apartament Ideal Investitie - Centrul Vechi - PublicAnunturi.ro, portal de anunturi online imobiliare in toate judetele din Romania.

Apartament Ideal Investitie - Centrul Vechi

12.12.2017 - 10:39
79900 €

Strada: Natiunile Unite Bucuresti

Numar: 15

Camere: 3

Suprafata: 68 m²

VIB & Partners Real Estate va prezinta un apartament cu 3 camere, situat la doar 1 minut distanta fata de Centrul Vechi si de piata Unirii. Apartamentul se afla la etajul 4/17, imobilul este unul solid, construit pe structura de beton armat si inchideri perimetrale din caramida. Dupa cutremurul din 1977 imobilul a fost consolidat, moment in care au fost adaugate grinzi metalice ce unesc cele patru laturi ale blocului. De asemenea blocul, fiind unul cu o arhitectura si inaltime rar intalnite in Bucuresti, dispune de 4 lifturi de transport persoane.
Apartamentul din imagini are o suprafata utila totala de 68 mp (inclusiv cele doua balcoane), dispune de parchet din lemn masiv in toate camerele, gresie si faianta in bai, bucatarie si hol, doua aparate de aer conditionat, bucatarie mobilata, utilata partial.
Tamplaria de exterior este din PVC cu geam termopan.
Apartamentul are o compartimentare foarte practica, pe hol intalnim doua spatii de depozitare, iar sufrageria si un dormitor au acces catre balcoane. Tot la capitolul utilitate, amintim separarea toaletei de zona baii.
Apartamentul este disponibil imediat, pentru mai multe detalii si vizite va rugam sa ne contactati.
mesaj trimis

Veti fi contactat in scurt timp.

Poti contacta vanzatorul VIB Imobiliare la telefonul:

0732415540
mesaj trimis

Mesajul a fost trimis.

anunturi top