Anunt Transport Persoane Salariati Angajati - PublicAnunturi.ro, portal de anunturi online servicii, afaceri in toate judetele din Romania.

Transport Persoane Salariati Angajati

02.11.2017 - 01:55
1 Lei negociabil
Aveti un numar mare de salariati si doriti sa fiti siguri ca ajung la locul de munca la ora stabilita? Societatea noastra de transport va poate oferi servicii de transport salariati catre si de la locul de munca, la cele mai avantajoase tarife. Experienta acumulata de-a lungul aniilor de activitate v-a rugam sa ne contactati. Transportul este efectuat cu autocare sau microbuze, in functie de numarul de persoane.
Pentru ca siguranta calatorilor este cea mai importanta, autovehiculele pot fi inchiriate numai cu sofer, acestia fiind deosebit de experimentati. Pasagerii se pot bucura de confort, muzica si un drum cat se poate de linistit, indiferent de distanta ce trebuie parcursa. In plus, soferii nu intarzie niciodata, ceea ce inseamna ca angajatii dumneavoastra vor ajunge mereu la timp.

Aceste servicii de transport salariati sunt foarte flexibile, intrucat puteti alege efectuarea curselor atat pe timpul zilei, cat si noaptea. Asadar, nu mai trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste turele angajatilor si nici intarzierile neprevazute, deoarece nu va mai fi cazul. Foarte multe companii au apelat deja la serviciile companiei noastre de transport, asa ca puteti face si dvs. acelasi lucru, cu toata increderea.

mesaj trimis

Veti fi contactat in scurt timp.

Poti contacta vanzatorul Leonard la telefonul:

0769359163
mesaj trimis

Mesajul a fost trimis.

anunturi top