Anunt Aparat Purificare, Ionizare Aer, Aromaterapie - PublicAnunturi.ro, portal de anunturi online sanatate in toate judetele din Romania.

Aparat Purificare, Ionizare Aer, Aromaterapie

14.02.2017 - 17:38
53 €
Aparatul Revitalisor purifica, ionizeaza, curata aerul din locuinta d-voastra sau de la birou, de mirosurile neplacute de fum de tigara, datorate gatitului, prezentei animalelor de companie. Aparatul are incastrat in capac un generator de ioni negativi, acest generator elibereaza in aer cca 3.000.000ioni/cm3. Ionii negativi ajuta la cresterea capacitatii de concentrare si vigilenta, micsorarea tendintei de raceala prin imbunatatirea sistemului imunitar, alina durerile de cap, reduc iritatiile cailor respiratorii. Aparatul foloseste apa potabila ca agent de filtrare. Folosit impreuna cu uleiurile esentiale aromate, antibacteriale si antifungice compatibile cu aparatul Revitalisor Refreshen, bacteriile neprietenoase cu organismul sunt inlaturate, in incapere ramanand un aer proaspat, curat, sanatos. Aparatul Revitalisor Refreshen este economic, usor de intretinut si utilizat, fara filtre de schimb.
Un aer curat inseamna, sanatate, bucurie, un somn linistit si odihnitor!
Pentru detalii si comenzi vizitati magazinul online www.revitalisor.ro, sau ne puteti contacta la tel:047080239, 0747080238
mesaj trimis

Veti fi contactat in scurt timp.

Poti contacta vanzatorul www.revitalisor.ro la telefonul:

0747080239
mesaj trimis

Mesajul a fost trimis.

anunturi top